Iberica Travel © 2019 | Όροι συμμετοχής | Προσωπικά Δεδομένα & Απόρρητο

Μ.Η.Τ.Ε. 0206Ε60000683501

 
 

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

 

 

Η Ισπανία είναι μια χώρα με άπειρες ομορφιές και με στρατηγική γεωγραφική θέση, καθώς βρίσκεται μεταξύ της Ευρώπης, στην οποία ανήκει, και της Αφρικής.

Απο την αρχαιότητα θεωρείται το σταυροδρόμι της Δύσης.

 

Διάφοροι λαοί, φυλές και πολιτισμοί πέρασαν απο εκεί αφήνοντας πίσω τους μία μοναδική κουλτούρα και μια αξιοθαύμαστη σύνθεση πολιτισμών.

Η Ισπανία υπήρξε ελληνική,  φοινικική, ρωμαϊκή  , εβραϊκή , γοτθική, αραβική, και τέλος χριστιανική και ευρωπαϊκή.  

Κατακτήθηκε πολλές φορές και αργότερα έγινε και αυτή κατακτήτρια μεταφέροντας τον πολιτισμό της σε όλο τον κόσμο.

Το Cadiz (παλιά Γάδειρα) των Φοινικών, η Merida και η Tarragona των Ρωμαίων, η Cordoba και η Granada των Αράβων , το Τολέδο του Μεσαίωνα,της Αναγέννησης και αργότερα του Διαφωτισμού, μαζί με την Μαδρίτη και την Βαρκελώνη, συνθέτουν μία αλληλουχία κουλτούρας και ένα μωσαϊκό πολιτισμών, μοναδικά στο πέρασμα των αιώνων. Έχει έκταση 505.000 τ.χ. και πληθυσμό 46 εκ.

 

Από το σύνταγμα του 1978, το πολίτευμα της Ισπανίας είναι η Βασιλευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Επίσης χωρίζεται σε 17 αυτόνομες κοινότητες και κάθε μία από αυτές έχει το δικό της κοινοβούλιο και τον δικό της κυβερνήτη που εκλέγονται απο τον λαό.

 

Η κεντρική Βουλή αποτελούμενη από 350 βουλευτές βρίσκεται στην Μαδρίτη (πληθυσμός 4 εκ) που είναι και πρωτεύουσα του Βασιλείου της Ισπανίας.

Βαρκελώνη, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, πρωτεύουσα της Καταλονίας και ένα απο τα σημαντικότερα λιμάνια της Μεσογείου.Εντυπωσιάζει με την μεγαλοπρέπεια των κτιρίων, τυπικό δείγμα της ισπανίκης αρχιτεκτονικής.

Μαδρίτη, η υπέροχη πρωτεύουσα της Ισπανίας, μία σύγχρονη και κοσμοπολίτικη πόλη. Πάρκα και κήποι, μουσεία και αξιόθεατα,βασιλικά παλάτια, έντονη νυχτερινή ζωή, φλαμένκο, ταυρομαχίες συνθέτουν την εικόνα της πόλης.

Πλήρης Γύρος Ισπανίας. Γνωρίστε όλες τις μεγάλες Ισπανικές πόλεις. Την Κόρδοβα και την Γρανάδα των Αράβων,το Τολέδο του Μεσαίωνα, τη Σεβίλλη την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας με το χαρακτηριστικό της χρώμα, τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη ,όπου όλες μαζί συνθέτουν μία αλληλουχία κουλτούρας και πολιτισμού μοναδικά στο πέρασμα των αιώνων.

Η  “αυθεντική” Ισπανία της Νότιας Ιβηρικής Χερσονήσου. Ταξίδι στη Σεβίλλη και στην πανέμορφη ακτή του Ήλιου ή Costa del Sol οπως είναι αλλιώς γνωστή.

Επισκεφθείτε τις σημαντικότερες πόλεις της Ισπανίας σ'ενα απίθανο αεροπορικό 8ήμερο ταξίδι με πλήρες πρόγραμμα εκδρομών - ξεναγήσεων, διαμονή σε επιλεγμένα 4* ξενοδοχεία και ΔΩΡΟ 4 ΔΕΙΠΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ!

Μαδρίτη, η υπέροχη πρωτεύουσα της Ισπανίας, μία σύγχρονη και κοσμοπολίτικη πόλη. Πάρκα και κήποι, μουσεία και αξιόθεατα,βασιλικά παλάτια, έντονη νυχτερινή ζωή, φλαμένκο, ταυρομαχίες συνθέτουν την εικόνα της πόλης.

Βαρκελώνη, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, πρωτεύουσα της Καταλονίας και ένα απο τα σημαντικότερα λιμάνια της Μεσογείου.Εντυπωσιάζει με την μεγαλοπρέπεια των κτιρίων, τυπικό δείγμα της ισπανίκης αρχιτεκτονικής.

Στην άλλη πλευρά της Μεσογείου, βρίσκεται το νησί της Μαγιόρκα, το μεγαλύτερο ανάμεσα στις Βαλεαρίδες και συνάμα ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου. Για όσους αναζητούν τη φυσική ομορφιά ή τις αντιθέσεις στο τοπίο, η Μαγιόρκα είναι σίγουρα ιδανική πρόταση και δεν θα τους απογοητεύσει με τις δαντελωτές ακρογιαλιές, τους καταπράσινους λόφους και τις ειδυλλιακές διαδρομές της.

Η Τενερίφη είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο και μοναδικό καταφύγιο για τους λάτρεις του ήλιου και των παραλιών! Το μεγαλύτερο νησί των Καναρίων νήσων, τα οποία ανήκουν γεωγραφικά στην Αφρικανική Ήπειρο, είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις.   Έξω από τις βορειοδυτικές ακτές της Αφρικής, το μεγαλύτερο από τα νησιά του συμπλέγματος των Καναρίων Νήσων προσφέρει ανέμελες διακοπές σε έναν τόπο με μοναδική, ιδιαίτερη φυσική ομορφιά.

Ταξίδι στην Μαδρίτη, την υπέροχη πρωτεύουσα της Ισπανίας, μία σύγχρονη και κοσμοπολίτικη πόλη και στην Ανδαλουσία, την “αυθεντική Ισπανία”,  εδώ όπου βρίσκεται η ψυχή και ο μύθος της Ισπανίας!Η Ανδαλουσία, με τις ψηλές οροσειρές, τις εύφορες πεδιάδες, τις ηλιόλουστες ακτές, τα γραφικά χωριά και τα εντυπωσιακά ιστορικά μνημεία, είναι ένα υπαίθριο μουσείο που μας μεταφέρει σε άλλες εποχές.

Η Χώρα των Βάσκων είναι μια από τις 17 αυτόνομες κοινότητες (περιφέρειες) και μία από τις ιστορικές εθνότητες της Ισπανίας και βρίσκεται γεωγραφικά στο βόρειο τμήμα της χώρας. Μια εντυπωσιακή γωνιά της Ευρώπης πιο πράσινη, με εναλλασσόμενα τοπία, με μοναστήρια και εκκλησίες, κάστρα και αρχιτεκτονικά μνημεία, με ήχους, γεύσεις, γλωσσικές διαφορές, ήθη και έθιμα εντελώς πρωτόγνωρα.