Iberica Travel © 2019 | Όροι συμμετοχής | Προσωπικά Δεδομένα & Απόρρητο

Μ.Η.Τ.Ε. 0206Ε60000683501

 
 

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η Σικελία, το μεγαλύτερο νησί της Ευρώπης, είναι πλούσια σε ιστορία αιώνων και κληρονόμος όλων των πολιτισμών που πέρασαν από τα ηφαιστειογενή εδάφη της.

Πράγα:Πρωτεύουσα της Τσεχίας, η ‘‘Χρυσή Πόλη’’ ή ‘‘Πόλη των εκατό πύργων’’ όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική και πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Βιέννη: Η Δεύτερη θέση στη λίστα των δέκα καλύτερων πόλεων να ζει κανείς στον κόσμο και πρώτη στην Ευρώπη! Μια πόλη ανανεωμένη και αυθόρμητη.

Το Παρίσι, γνωστό και ως η πόλη του Φωτός, είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός-πόλη του κόσμου.

Το Βουκουρέστι είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ρουμανίας.Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας και είναι χτισμένο στις όχθες του ποταμού Νταμπόβιτσα.

Οι Δαλματικές Ακτές αποτελούν μια ιστορική περιοχή της Αδριατικής. Όμορφες μικρές παραλίες, σμαραγδένια νερά, πολυάριθμα νησάκια, βραχώδεις ασβεστολιθικοί σχηματισμοί, δασωμένα βουνά συνθέτουν το μαγευτικό φυσικό τοπίο.

Πολωνία, μια χώρα πλούσια σε ιστορία, πολιτισμό, φυσικές ομορφιές και ενδιαφέροντα ιστορικά μνημεία.

Η Ιταλία χάρισε στην ανθρωπότητα πολλά από τα σημαντικότερα έργα τέχνης, λογοτεχνίας και αρχιτεκτονικής που υπήρξαν ποτέ.Χώρα πλούσια, με έναν πολιτισμό γοητευτικό όσο λίγοι, δεν παύει ποτέ να συναρπάζει τον επισκέπτη.

Η "χρυσή πόλη", όπως συχνά καλείται η Πράγα, είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας. Χτισμένη επί του ποταμού Μολδάβα (Vltava) η Πράγα είχε την τύχη να μείνει σχεδόν άθιχτη από τους δύο παγκόσμιους πολέμους με συνέπεια να αποτελεί σήμερα ένα διαμάντι βγαλμένο από το παρελθόν.

Βουδαπέστη, συχνά αποκαλείται το «Παρίσι της Ανατολής». Mια πόλη ρομαντική, με πολλά όμορφα μνημεία και πλούσια φυσική ομορφιά. Αξίζει να την περπατήσετε, να διασχίσετε τις γέφυρες και να νιώστε τη μαγεία του Δούναβη.

Το Βελιγράδι η λευκή πόλη της Σερβίας, είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη της. Βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Σάβου και Δούναβη, εκεί όπου η πεδιάδα της Παννονίας συναντά τα Βαλκάνια.

Μόναχο, η πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Είναι χτισμένο στις όχθες του Ίζαρ που είναι ένας απο τους μεγαλύτερους παραποτάμους του Δούναβη.

Η Σικελία, το μεγαλύτερο νησί της Ευρώπης, είναι πλούσια σε ιστορία αιώνων και κληρονόμος όλων των πολιτισμών που πέρασαν από τα ηφαιστειογενή εδάφη της.

Το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως επίσης και μια παγκόσμια πόλη, ενώ αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο στον πλανήτη μετά την Νέα Υόρκη.

Το νησί της μεσογειακής μεγαλοπρέπειας και της μπαρόκ αρχιτεκτονικής. Τόσο κοντά στη χώρα μας, η μικρή Μάλτα είναι από τους ομορφότερους προορισμούς.

Το Βερολίνο εντυπωσιάζει, με μια ασυνήθιστη ποικιλία σε αξιοθέατα, με την πλούσια πολιτιστική ζωή και με τον έντονο και ταυτόχρονα χαλαρό τρόπο ζωής. Η πόλη σφραγίζεται από τις αντιθέσεις που δημιουργούν τα ιστορικά κτίρια με τη μοντέρνα παράδοση.

Βιέννη, μία πόλη ανανεωμένη και αυθόρμητη. Η αυτοκρατορική της παράδοση συνδυάζεται άψογα με τη μοντέρνα δημιουργία. Οι επιρροές της Αναγέννησης συναντούν τη σύγχρονη καθημερινότητα και την καθιστούν ως την ωραιότερη πόλη στον κόσμο για να ζει κανείς.

Δίκαια την ονόμαζαν  παλιά «Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης». Η πόλη των Spa, των κάστρων και των γεφυρών,  όπως και να την προσφωνήσει κανείς,την Βουδαπέστη είναι από τις λίγες πόλεις που θα σας γοητεύσουν.

Ρώμη,η αιώνια πόλη, όπως την αποκαλούν, είναι εδώ και 2 χιλιάδες χρόνια ένα από τα επίκεντρα του δυτικού πολιτισμού.

Βενετία, η πιο ρομαντική πόλη της Ευρώπης και η μεγαλύτερη όπου δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα . Μια παραμυθένια πόλη που επιπλέει στο νερό.

Άμστερνταμ, η πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Τα κανάλια, τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και τα ιστορικά αξιοθέατα την καθιστούν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Ευρώπης.